top of page
Foto van schrijverLore's Hairstyles

Smooth Experience van Farmavita (keratine/ botox behandeling)

Bijgewerkt op: 28 nov. 2023

De Smooth Experience biedt tal van mogelijkheden aan. In deze lijn zijn er 6 doeltreffende producten voor 4 verschillende beautyrituelen: Filler high gloss spa, Glass hair lamination, Goodbye frizz en Perfect smooth. Twee hiervan zijn express rituelen (= snelle behandeling) en de andere 2 zijn therapy rituelen (= lange behandeling). De smooth experience is HET NIEUWE GLAD.


Het merk heeft afgekeken bij de beauty industrie en heeft gezien dat er tal van producten voor de huid ook goed zijn voor het haar. Maar dan natuurlijk wel aangepast aan de haren. !Smeer geen dagcrème op jullie haar ;)!

Er zit telkens in alle producten drie wederkerende actieve en doeltreffende bestanddelen:


Plantaardige keratine

Keratine is een eiwit dat van nature aanwezig is in het haar, maar de concentratie neemt gaandeweg af door invloeden van buitenaf en chemische of fysische bestanddelen.
Het is een krachtig eiwit afkomstig uit planten zoals tarwe en soja. Het is opgebouwd uit 18 aminozuren (waaronder arginine, serine en threonine), die een bijzondere affiniteit hebben met de al aanwezige keratine in de haarvezel. Deze aminozuren herstellen beschadigd haar door de haarvezel weer op te vullen en het haaroppervlak gladder, gelijkmatiger en glanzender te maken.

Omniplex-technologie

Een nieuwe en exclusieve technologie, gebaseerd op een mix van actieve moleculen en aminozuren. De technologie is bijzonder doeltreffend omdat het complex zich dankzij specifieke chemische en fysische kenmerken kan vastzetten op het haar en dus niet wordt verwijderd tijdens een shampoobeurt. Omniplex behoudt de haarkleur, beschermt het haar tegen hitte, hydrateert, verstevigt en verbetert de elasticiteit van het haar.

Hyaluronzuur

Dit is een molecule die van nature aanwezig is in ons lichaam en vooral veel water vasthoudt in de weefsels, om ze te beschermen en ze stevig en soepel te houden. De natuurlijke aanmaak van HYALURONZUUR VERMINDERT MET DE TIJD, waardoor ook de hydratatie en elasticiteit afnemen. Deze buitengewone molecule legt een beschermende film op het haar, om vochtverlies te voorkomen en het haar een hydratatieboost te geven. Die 'opvullende' werking heeft een echt fillereffect op de haren.

Het nieuwe glad, de 4 rituelen:

Filler high gloss spa Lore's Hairstyles
  • Filler high gloss spa (=express ritual)

Deze behandeling is volledig zonder hitte tools, dus wil jij deze vermijden dan is deze behandeling zeker iets voor jou!Het verstevigt, herstructureert en verjongt het haar door imperfecties te elimineren. Deze behandeling geeft een botoxeffect aan de haren.Het haar wordt na de behandeling meteen zacht, glanzend en vol tot wel 4 weken lang*. Het haar blijft langer licht en schoon.
Voor wie: ontkleurd -, gekleurd -, dof -, droog - en fragiel haar.
Duurtijd: +/- 20 minuten.
Koud botoxeffect

Glass hair lamination Lore's Hairstyles
  • Glass hair lamination (= express ritual)

Dit is de favoriet van infuencers en sterren over de hele wereld!Cosmetisch liftend effect met extra glans. Het biedt dezelfde eigenschappen zoals de filler high gloss spa, enkel komen er hier wel hitte tools aan te pas en zal er nog meer glans op de haren verschijnen.Het haar wordt na de behandeling meteen zacht, glanzend en glad tot wel 4 weken lang*.
Voor wie: iemand die een fotoshoot zal doen, iemand die zal trouwen, een speciale gelegenheid, influencers, sterren, ontkleurd -, gekleurd -, dof -, droog - en fragiel haar.
Duurtijd: +/- 50 minuten.
Koud botoxeffect

Goodbye frizz Lore's Hairstyles
  • Goodbye frizz (= therapy ritual)

Vaarwel kroezend haar, welkom krullen!
Verandert golvend, krullend, volumineus en kroezend haar in makkelijker te stylen lokken zonder kroes en overbodig volume, met respect voor de natuurlijke vorm van het haar.Krullend en golvend haar blijft tot wel 10 weken lang* gedefinieerd, getemd en zacht.
Voor wie: kroezend -, krullend - en golvend haar.
Duurtijd: +/- 2,5 tot 3 uur.
Warm botoxeffect


Perfect smooth Lore's Hairstyles
  • Perfect smooth (= therapy ritual)

Verandert kroezend, krullend en golvend haar in perfect getemde en gladgestreken lokken die zijdezacht aanvoelen. Vernieuwt de haarstructuur zonder forceren.Het haar blijft tot 10 weken lang* ultraglad, handelbaar en glanzend.
Voor wie: kroezend -, krullend - en golvend haar.
Duurtijd: +/- 3 tot 3,5 uur
Warm botoxeffect



*De levensduur van deze behandelingen kunnen enkel worden gegarandeerd met het gebruik van de thuisproducten.

Binnen het merk spreken ze over een koud botoxeffect en een warm botoxeffect. Een botox kan je vergelijken met een intensieve voeding voor de haren. De koude botox zijn de eerste twee behandelingen en de warme botox de laatste twee behandelingen. De laatste twee een botox behandeling? Jazeker! Een keratine behandeling is dan dus niet altijd een keratine behandeling, maar kan ook een warme botox behandeling zijn. Deze 'keratine' behandeling is dan dus veel beter voor de haren dan een permanent gladmakende keratine die de keratineketens aantasten. De warme botox brengt de natuurlijke keratine in de haarvezel waar de keratine van de haren ook reeds zit op een effectieve en niet beschadigende manier. Het past de natuurlijke keratineketens voorlopig aan met behulp van warmte, tot de duurtijd van de behandeling (= 10 weken). Na de duurtijd komt langzaam aan de natuurlijke haren terug. Je krijgt dus geen 'uitgroei' van deze behandelingen en krijgt uw natuurlijke haren terug. Een heel effectieve behandeling dus ZONDER DE HAREN TE BESCHADIGEN.

Het specifieke product die bij de laatste twee behandelingen gebruikt wordt is vrij van formaldehyde - vrij van thyglycolzuur/ thyoglycolaat - er is geen neutralisatie nodig - zuurbasis en parfamvrij.

De levensduren van de behandeling die worden meegegeven zijn de minimum weken dat de behandeling zichtbaar is. Het kan zijn dat de behandeling langer blijft dan aangegeven. Ook is het zo dat hoe meer u de behandelingen uitvoert hoe langer het effect kan blijven ervan.

Hoe deze behandelingen onderhouden?

Het gladmakende ritueel voor ultraglanzend haar kan makkelijk thuis onderhouden worden met drie eenvoudige stappen: een shampoo, conditioner en serum voor makkelijk te stylen haar dat zacht aanvoelt en mooi glanst.

Deze zijn samengesteld op basis van aminozuren, gehydroliseerde plantaardige keratine, hyaluronzuur en de omniplex-technologie.


  • FILLER SHAMPOO

Shampoo die het haar verstevigt, gladstrijkt en herstelt. Formule met een zure pH, om het haar te verstevigen en te herstellen. Reinigt zacht en revitaliseert en versterkt de haarvezel, voor lokken die niet kroezen.
Voor makkelijk te stylen haar dat zijdezacht aanvoelt en prachtig glanst. Gebruiksaanwijzing: breng de shampoo aan op nat haar, masseer zachtjes in en spoel uit.

  • FILLER-CONDITIONER

Conditioner die het haar verstevigt, glad maakt en herstelt. Ultrarijke formule met een opvullende, gladmakende en herstellende werking. Het haar wordt intens gevoed door de vezelstructuur te revitaliseren en te versterken, voor lokken die niet kroezen. Voor makkelijk te stylen haar dat zijdezacht aanvoelt en prachtig glanst. 
Gebruiksaanwijzing: breng de conditioner na het wassen aan op handdoekdroog haar en kam goed door. Laat 10 minuten inwerken en spoel uit.

  • HAIR FILLER SERUM

Serum zonder spoelen met een intens herstellend, vullend en oplichtend effect.
De intensieve formule is rijk aan actieve bestanddelen en helpt de haarvezel al bij het eerste gebruik te herstellen, te voeden en te revitaliseren.
Gebruiksaanwijzing: breng het serum voor het stylen aan op het handdoekdroge haar.

= MAKKELIJK TE STYLEN HAAR DAT ZACHT AANVOELT EN MOOI GLANST.

Met gebruik van deze drie thuisproducten zult u de salonbehandeling langdurig kunnen behouden.


Wat denk jij? Ik ben in iedergeval helemaal fan!
68 weergaven0 opmerkingen

Comments


Abonneren om exclusieve updates te krijgen

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page